Een document handmatig afdrukken als een boekje

U kunt documenten afdrukken als boekjes, maar deze vervolgens handmatig afwerken.

1. Start Fiery VUE.
  2. Maak verbinding met een printer die geen afwerkingsmogelijkheden voor boekjes heeft of die alleen niet- of perforeermogelijkheden heeft.
  3. Voeg een bestand toe.
  4. Geef Pagina > Boekje > Handmatig of Handmatig - half formaat op.
  5. Geef pagina- en afwerkingsopties op.
  6. Klik op de knop Afdrukken om de Fiery VUE-sessie af te drukken naar de aangewezen printer.

Het document wordt afgedrukt als een dubbelzijdig vel met paginering ingeslagen in afdrukvolgorde op volledig formaat (A3/Tabloid) of half formaat (A4/Letter). De afgedrukte vellen van de taak kunt u vervolgens afzonderlijk vouwen en nieten.