Documenten verzenden naar een CRD-printer

U kunt documenten verzenden naar een Corporate Reprographics Department (CRD) of interne drukkerij als de printer hiervoor is geconfigureerd door de Fiery-beheerder.

1. Start Fiery VUE.
  2. Maak verbinding met een CRD-printer.
  3. Voeg een bestand toe.
  4. Geef pagina- en afwerkingsopties op.
  5. Klik op Ctrl + Shift en vervolgens op het menu Printer.
  6. Selecteer Beheerderprinters in het menu Printer. Het venster Fiery VUE Administration Utility wordt weergegeven.
    Opmerking: Als u de verzendingsoptie wilt wijzigen, klikt u op de koppeling Opties wijzigen en meldt u zich als beheerder aan bij de Fiery Driven-printer.
  7. Selecteer de verzendoptie Blokkeren of Afdrukken.
  8. Optioneel: Vink het selectievakje Taakopmerkingen vereist aan als de beheerder instructies nodig heeft.
  9. Klik op de knop Verzenden om de Fiery VUE-sessie af te drukken naar de blokkerings- of afdrukwachtrij voor de aangewezen Fiery Server.
    Opmerking: Als taakopmerkingen vereist zijn, moet u instructies aan de operator typen in het venster Taakopmerkingen dat verschijnt. Als taakopmerkingen optioneel zijn, wordt het venster Taakopmerkingen weergegeven, maar kunt u doorgaan zonder opmerkingen te typen.

Na het verzenden van de taak kunt u de taakopmerkingen nog bewerken en vervolgens op Taak verzenden klikken.