Sectiebegin, tabblad of paginanummer invoegen in documenten

U kunt een sectiebegin, tabblad of paginanummer invoegen in een document.

Sectiebegin invoegen

U kunt een sectiebegin invoegen in een document.

1. Klik op Weergave > Weergavemodus > Miniatuurweergaven of klik op het pictogram Miniatuurweergaven in de Statusbalk.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een pagina om het pop-upmenu weer te geven en voer een van de volgende stappen uit:
    • Klik op Sectie > Begin om een sectiebegin toe te voegen in het document.

• Klik op Sectie > Verwijderen om het sectiebegin te verwijderen.

Tabbladen invoegen

U kunt tabbladen invoegen in een document.

Opmerking: De optie Tabblad invoegen is alleen beschikbaar als er tabbladpapier in een lade van de printer is geplaatst.
  1. Klik op Weergave > Weergavemodus > Miniatuurweergaven of klik op het pictogram Miniatuurweergaven in de Statusbalk.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een pagina om het pop-upmenu weer te geven en klik op Tabblad invoegen.

Paginanummers invoegen

U kunt paginanummers invoegen in een document.

Opmerking: Deze optie is ingesloten in Annotaties op FS200- en nieuwere servers.
  1. Klik op Weergave > Weergavemodus > Voltooid of Miniatuurweergaven of klik op het pictogram Voltooide weergave of Miniatuurweergave in de Statusbalk.
  2. Klik op Invoegen > Paginanummeren selecteer vervolgens een van de volgende mogelijkheden:
    • Paginanummer afdrukken als u paginanummers wilt toevoegen aan alle pagina's in het document.

• Niet op eerste pagina afdrukken als u paginanummers wilt toevoegen aan alle pagina's behalve de eerste pagina in het document. Het ontbrekende paginanummer is altijd "1", zodat het eerste zichtbare paginanummer "2" is.

• Uitgeschakeld als u paginanummers uit het document wilt verwijderen.

Opmerking: De positie, het lettertype en de kleur van paginanummers kunt u niet wijzigen.

Fiery VUE Aantekeningen

Met de functie Aantekeningen kunt u aan elke pagina van uw document opmerkingen toevoegen.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor Fiery FS200- en nieuwere servers.
  1. U kunt Fiery VUE als autonome toepassing of vanuit een Microsoft Office-toepassing opstarten.
  2. Ga in Fiery VUE naar Invoegen > Aantekeningen.
  3. In het venster Aantekeningen dat verschijnt, typt u uw aantekening in het betreffende veld.
  4. Selecteer een van de beschikbare opties:
    • Paginanummering om paginanummers toe te voegen aan alle pagina's in het document.
    • Vermeld pagina-aantal om het totaalaantal pagina's op elke pagina van het document te vermelden.
    • Niet op eerste pagina afdrukken om aantekeningen pas vanaf de tweede pagina af te drukken.
  5. Selecteer een lettertype en letterkleur.
  6. Klik op Opslaan om een voorbeeld van uw aantekening te bekijken in Fiery VUE.