Geavanceerd automatisch zoeken

Als u niet beschikt over de DNS-naam of het IP-adres van een printer, kunt u zoeken op een bereik.

1. Klik in het dialoogvenster Verbinding maken met printer op de pijl om het gedeelte Zoeken uit te klappen en de zoekopties weer te geven.
  2. Selecteer een Zoektype.
    • Automatisch detecteren: hiermee zoekt u naar alle beschikbare printers in het netwerk.

• Geavanceerd: hiermee kunt u met de velden Vanaf en T/m een bereik van IP-adressen opgeven waarin u wilt zoeken.

3. Klik op Zoeken.

De beschikbare printers die voldoen aan de zoekcriteria worden weergegeven. Fiery-printers worden weergegeven met het pictogram .

4. Selecteer de printer in de lijst met resultaten en klik vervolgens op Volgende om deze toe te voegen aan de lijst met printers.