Sectiebegin, tabblad of paginanummer invoegen in documenten

U kunt een sectiebegin, tabblad of paginanummer invoegen in een document.

Sectiebegin invoegen

U kunt een sectiebegin invoegen in een document.

1. Klik op Weergave > Weergavemodus > Miniatuurweergaven of klik op het pictogram Miniatuurweergaven in de Statusbalk.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een pagina om het pop-upmenu weer te geven en voer een van de volgende stappen uit:
    • Klik op Sectie > Begin om een sectiebegin toe te voegen in het document.

• Klik op Sectie > Verwijderen om het sectiebegin te verwijderen.

Tabbladen invoegen

U kunt tabbladen invoegen in een document.

Opmerking: De optie Tabblad invoegen is alleen beschikbaar als er tabbladpapier in een lade van de printer is geplaatst.
  1. Klik op Weergave > Weergavemodus > Miniatuurweergaven of klik op het pictogram Miniatuurweergaven in de Statusbalk.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een pagina om het pop-upmenu weer te geven en klik op Tabblad invoegen.

Paginanummers invoegen

U kunt paginanummers invoegen in een document.

1. Klik op Weergave > Weergavemodus > Afgewerkt of Miniatuurweergaven, of klik op het pictogram Afgewerkte weergave of Miniatuurweergave in de Statusbalk.
  2. Klik op Invoegen > Paginanummer en selecteer vervolgens een van de volgende opties:
    • Paginanummer afdrukken als u paginanummers wilt toevoegen aan alle pagina’s in het document.

• Niet op eerste pagina afdrukken als u paginanummers wilt toevoegen aan alle pagina’s behalve de eerste pagina in het document. Het ontbrekende paginanummer is altijd “1”, zodat het eerste zichtbare paginanummer “2” is.

• Uitgeschakeld als u paginanummers uit het document wilt verwijderen.

Opmerking: De positie, het lettertype en de kleur van paginanummers kunt u niet wijzigen.