Paginavolgorde aanpassen

U kunt de paginavolgorde van een document wijzigen door paginaminiaturen te selecteren en deze te verplaatsen via slepen-en-neerzetten in de weergave Miniatuurweergaven of via het deelvenster Pagina’s in de Afgewerkte weergave.

Houd de Shift-toets ingedrukt en klik om meerdere aangrenzende pagina’s te selecteren. Houd de Ctrl- en Shift-toets ingedrukt en klik om meerdere pagina’s in reeksen te selecteren. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik om meerdere pagina’s afzonderlijk te selecteren. Vervolgens kunt u alle geselecteerde pagina’s tegelijk slepen.