Instellingen voor afwerkingsopties opgeven

U kunt afwerkingsopties voor uw document opgeven.

1. Klik op de knop Boekje om op te geven hoe het boekje moet worden afgewerkt: met ringband of gevouwen en door de rug geniet.
  2. Klik op de knop Nieten om de nietpositie voor het document op te geven: linkerbovenhoek, linkerrand of bovenrand.
  3. Klik op de knop Perforeren om de perforeerpositie voor het document op te geven: linkerrand of bovenrand.