Forhåndsinnstillinger i Fiery Driver
En forhåndsinnstilling er en samling utskriftsinnstillinger i Fiery Driver som du kan få tilgang til senere.'
Du kan velge en forhåndsinnstilling for jobb fra Forhåndsinnstillinger-listen, eller du kan opprette en ny forhåndsinnstilling basert på gjeldende alternativer som er angitt i Fiery Driver . Hvis en jobb ikke bruker en forhåndsinnstilling, er det forhåndsinnstilte feltet tomt. Ingen tekst vises i feltet Forhåndsinnstillinger. Alle egenskaper viser de opprinnelige standardinnstillingene. Når du velger en forhåndsinnstilling for jobb, oppdateres alle innstillinger for å gjenspeile den lagrede forhåndsinnstillingen. Hvis du endrer utskriftsinnstillinger, tilbakestilles Forhåndsinnstillinger-listen så den blir tom.
Det finnes to typer forhåndsinnstillinger for jobber:
-
Lokale forhåndsinnstillinger – Lagres på brukerens lokale datamaskin.
Lokale forhåndsinnstillinger er tilgjengelige i Forhåndsinnstillinger-listen når du åpner Fiery-serveren. De forblir på den lokale harddisken til du sletter dem.
-
Serverforhåndsinnstillinger – Lagres på Fiery-serveren ved hjelp av Command WorkStation og deles med andre brukere på Fiery-serveren. Publiserte Serverforhåndsinnstillinger vises i Forhåndsinnstillinger-listen.
Når du bruker en Serverforhåndsinnstilling for en jobb, blir de forhåndsinnstilte innstillingene en del av jobben og forblir i jobben til du endrer dem.
Du kan ikke endre en Serverforhåndsinnstilling i Fiery Driver. Hvis Serverforhåndsinnstillingen har låst utskriftsinnstillinger, kan du overstyre utskriftsinnstillingene i Fiery Driver etter at du har valgt den for jobben. Når den overstyres, blir Forhåndsinnstillinger-boksen tom. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Fiery Command WorkStation Help.