Asennettavissa olevien vaihtoehtojen määrittäminen tulostinohjaimille, jotka on asennettu käyttämällä osoittamalla tulostamista

Jos asennat tulostinohjaimen ohjatulla tulostimen asennustoiminnolla ja määrität sitten asennettavissa olevat vaihtoehdot käyttämällä Kaksisuuntainen tiedonsiirto -asetusta, asennettavissa olevat vaihtoehdot eivät määrity oikein. Voit määrittää nämä vaihtoehdot asennettuasi tulostusohjaimen.

Huomautus: Käyttäjätilien valvonta (UAC) -toiminto on käytettävissä Windows-käyttöjärjestelmissä, jotka tukevat Fiery server -palvelinta. Asennettavissa olevia vaihtoehtoja voidaan lisätä tai muuttaa tulostinohjaimen asennuksen jälkeen vain kirjautumalla sisään järjestelmänvalvojan oikeuksin.
  1. Asennettuasi tulostinohjaimen avaa kansio, jossa näkyvät asennetut tulostimet. (Katso Asennetut tulostimet sisältävän kansion avaaminen.)
  2. Napsauta Windows-tietokoneissa, joissa käyttäjätilien valvonta on käytössä, Fiery server -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella, valitse Suorita järjestelmänvalvojana ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet tai Ominaisuudet.

Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna avautuu..

Valitse Käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet, kirjoita salasana ja valitse OK.

3. Napsauta tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet tai Ominaisuudet.
  4. Napsauta Apuohjelmat -välilehteä (tai Määritys tai Asennettavissa olevat vaihtoehdot) ja valitse haluamasi asennettavissa olevat vaihtoehdot.
  5. Napsauta Käytä ja napsauta sitten OK.

OK-painiketta täytyy napsauttaa, jotta tulostinohjain käyttäisi oikeita asennettavissa olevia vaihtoehtoja.

Huomautus: Asennettavissa olevat vaihtoehdot eivät näy oikein, jos suljet valintaikkunan napsauttamalla Peruuta- tai Sulje -painiketta.