Kaikkien tietokoneesta lähetettävien asiakirjojen tulostusasetusten muuttaminen

Tulostusasetukset -valintaikkunassa voit muuttaa kaikkien asiakirjojen tulostuksen oletusasetuksia.

Sovelluksen Tulosta -valintaikkunassa voit kumota joitakin asiakirjan tulostuksen oletusasetuksia. Jos jokin tulostusasetus ei ole käytettävissä, voit aktivoida sen muuttamalla kaikkien tietokoneesta lähetettävien asiakirjojen tulostusasetuksia.

Huomautus: Jos et käytä samoja asetuksia kaikille tulostustöille, voit tallentaa tietyn tulostusasetusryhmän esiasetukseksi.
  1. Napsauta sovelluksessa Tiedosto > Tulosta tai Tiedosto > Tulostimen asetukset ja valitse tulostimeksi Fiery server.
  2. Napsauta painiketta, jossa näkyy Tiedoston ominaisuudet -ikkuna.

Tiedoston ominaisuudet -ikkunan avaaminen vaihtelee eri sovelluksissa.

3. Avaa Fiery-tulostus -välilehti. (Katso Fiery-tulostus-välilehden avaaminen.)
  4. Valitse haluamasi tulostusasetukset.

Jos määrität sovelluksessa tiettyjä asetuksia, kuten viimeistelyn ja asettelun, työ saattaa tulostua hitaasti tai virheellisesti. Tulostusasetukset -valintaikkunassa voit määrittää nämä asetukset nykyistä tulostustyötä tai istuntoa varten.

5. Kun olet määrittänyt tulostusasetukset, napsauta OK ja lähetä sitten tulostustyö napsauttamalla Tulosta.