Esiasetuksen muokkaaminen Fiery Driver -ohjaimessa

Esiasetus sisältää useimmat Fiery-tulostus -välilehdessä asetetut tulostusvaihtoehdot. Asetuksen voi ohittaa Fiery-tulostus -välilehdessä esiasetuksen valinnan jälkeen, mutta tällöin Esiasetukset -kentän arvo tyhjenee.

1. Avaa Fiery-tulostus -välilehti. (Katso Fiery-tulostus-välilehden avaaminen.)
  2. Valitse Esiasetukset -luettelosta esiasetus, jota haluat muokata, ja tee tulostusasetuksiin haluamasi muutokset.

Esiasetukset -kenttä tyhjenee.

3. Valitse Esiasetukset -luettelosta Tallenna esiasetus.
  4. Kirjoita sama esiasetuksen nimi ja valitse Tallenna.