Virheen käsittelytoiminnon käyttäminen tulostusongelmien vianmääritykseen

Kun lähetät virheen käsittelytoiminnon tulostimeen, tulostin tulostaa virheellisestä sivusta niin paljon kuin on käsitelty virheettömästi ja tulostaa sitten virheilmoituksen sisältävän sivun.

Kun olet selvittänyt tulostusongelman, poista Tulosta PostScript-virheiden tiedot -valinta.

Huomautus: PostScript-virheen käsittelytoiminto ei ole käytettävissä, kun valittuna on EPS-muoto.