Asiakirjan tulostaminen kestää kauan

Jos tulostaminen kestää epätavallisen kauan, voit lyhentää tulostusaikaa ennen tulostustyön lähettämistä.

Esimerkiksi Tagged Binary Communications Protocol -asetuksen kautta tapahtuva binaarinen tiedonsiirto on ASCII-tiedonsiirtoa nopeampaa. Yleensä siirrettävyysseikat sanelevat, mitä tietokoneesta ladataan asiakirjan mukana, kuten fontteja, PostScript-otsikko tai virheen käsittelytoiminto. Lataaminen vaikuttaa myös tulostukseen kuluvaan aikaan.

PostScript-välilehden asetukset voivat vaikuttaa muodostettavan tulostintiedoston kokoon ja siten tulostamiseen kuluvaan aikaan.

PostScript-välilehdessä on seuraavat asetukset:

• PostScript (optimoitu nopeuden suhteen) ei välttämättä tue täysin kaikkia verkkotaustatulostuksen ominaisuuksia. Älä käytä tätä asetusta, kun tulostat tiedostoon myöhempää taustatulostusta varten. Jos käytössäsi on taustatulostusohjelmisto, jossa on valittavissa muun muassa sivujen kääntö ja tiedoston osittainen tulostus, tiedoston siirrettävyys saattaa kärsiä, jos valitset tämän ominaisuuden.

• Tulostuksen PostScript-virhetiedot saattaa hidastaa tulostinta, kun työn mukana lähetetään virheen käsittelytoiminto. Lähetä virheen käsittelytoiminto vain silloin, kun se on tarpeen.

• PostScript-kielen taso -arvon (jos käytettävissä) on oltava korkein tulostimen tukema arvo.

Kun tulostat tiedostoon tai luot EPS-tiedostoa tulostettavaksi toisella tulostimella, valitse tämä asetus vain, jos olet varma, että kohdetulostin tukee kyseistä PostScript-kielen tasoa.

• Jos asiakirjassa on TrueType-fontteja etkä tarvitse laadukkaimpia tulosteita, valitse TrueType-fonttiasetus -valikosta Korvaa laitefontilla.

TrueType-fonttien korvaaminen PostScript-oletusfonteilla on paljon nopeampi tapa kuin TrueType-fonttien lähettäminen. Valitse tämä asetus vain, jos sinulla on kokemusta tulostimien sisäisten fonttien käytöstä.