Monisivuiset asettelut eivät tulostu oikein

Kaikki sivun asetteluasetukset eivät toimi tehokkaasti käytettäessä monisivuisia asetteluja.

Kun tulostat asettelumäärityksiä sisältävää asiakirjaa, huomioi seuraavat seikat:

• Jos sovellus sallii asettelu-, suunta- ja skaalausasetusten yhdistelemisen ja näiden asetusten määrittämisen eri tavalla asiakirjan eri osia varten, monisivuiset asettelut tulostuvat oikein, kuten alla olevassa kuvassa.

• Jos pyydät eri tarkkuuden, sivukoon tai paperilähteen tai jos pyydät kaksipuolisia asetuksia asiakirjan eri sivuja varten käyttäessäsi monisivuista asettelua, Fiery Driver suorittaa ensin aiemman pyynnön ja aloittaa sitten uuden sivun ja käyttää tuolloin pyydettyjä sivun asettelun asetuksia. Asettelun järjestys pysyy samana, mutta monisivuisen asettelun virtuaalisia sivuja saattaa näyttää puuttuvan. Syynä on se, että Fiery Driver aloittaa uuden ohjeiden sarjan uudelle arkille.

• Seuraavassa esimerkissä asiakirjan ensimmäinen sivu tulostuu yrityksen kirjepaperille ja loput sivut tavalliselle paperille eri paperilähteestä.

• Joissakin sovelluksissa on mahdollista käyttää vain toista vaakasuunnan asetuksista: vaaka-asetusta, ei kierrettyä vaaka-asetusta. Jos asiakirja sisältää useita suuntia, monisivuiset asettelut eivät välttämättä tulostu odotetulla tavalla.

Jotkin sovellukset ja Fiery Driver in kyky yhdistää monisivuisen asettelun tulostaminen ja lajitellut kopiot eivät välttämättä ole yhteensopivia. Tämä toimintojen yhdistelmä saattaa saada aikaan odottamattomia tulostustuloksia. Siksi lajiteltuja kopioita varten kannattaa valita lajitteluasetus Fiery Driver in Viimeistely-kuvakkeesta, ei sovelluksen Tulosta-valintaikkunasta.