Sijoitettu EPS-kuva on liian pieni

Jotkin sovellukset eivät anna Fiery Driver ille riittävästi tietoja, jotta se voisi luoda EPS-kuvat oikein. Kun näissä sovelluksissa luotuja kuvia lisätään muiden sovellusten asiakirjoihin, kuvat saattavat näkyä liian pieninä.

Joskus itse kuva on vain pieni osa sivua. Muissa tapauksissa kyseessä on sovellusongelma. Tätä ongelmaa ei voi korjata. Sovelluksen tulevat versiot saattavat kuitenkin korjata ongelman.