Esiasetuksen poistaminen tai nimeäminen uudelleen Fiery Driver issa

Voit poistaa esiasetuksen tai nimetä sen uudelleen Hallitse paikallisia esiasetuksia -toiminnolla Fiery Driver issa.

Huomautus: Jotta esiasetus voitaisiin poistaa, sen on oltava käyttämätön.
  1. Avaa Fiery-tulostus-välilehti. (Katso Fiery-tulostus-välilehden avaaminen.)
  2. Valitse Esiasetukset-luettelosta Hallitse paikallisia esiasetuksia.
  3. Valitse esiasetus ja tee jokin seuraavista:
    • Poista esiasetus napsauttamalla Poista.

• Nimeä esiasetus uudelleen napsauttamalla Nimeä uudelleen, kirjoita kuvaava nimi esiasetukselle ja napsauta sitten Tallenna.