Fiery Printer Delete Utility

Fiery Printer Delete Utility voidaan asentaa ja käyttää paikallisesti Fiery Drivers -asennuksen poistamiseen Windows-asiakastietokoneesta. Fiery server -palvelimeen ei tarvitse muodostaa yhteyttä ennen ohjelmiston käyttöä.

Printer Delete Utility on asennettava Windows-asiakastietokoneelle tulostinohjainten poistamiseksi.

Fiery Printer Delete Utility -apuohjelman voi ladata EFI Support -tukisivustosta.

1. Valitse Support & Downloads (Tuki ja lataukset).
  2. Valitse Fiery-tuotteiden osasta Fiery Drivers and Utilities (Fiery-ohjaimet ja -apuohjelmat).
  3. Sinun on rekisteröidyttävä ennen kuin voit ladata järjestelmäohjelmiston päivityksen ja dokumentaation. Lähetä rekisteröitymistietosi napsauttamalla Submit (Lähetä).
  4. Napsauta Download Centerissä Application Software and Tools (Sovellusohjelmistot ja työkalut) -välilehteä.
  5. Valitse Select Software (Valitse ohjelmisto) -luettelosta ensin Fiery Driver (Fiery-ohjain) ja sitten Fiery Printer Delete Utility, valitse Select Version (Valitse versio) -luettelosta haluamasi versio ja napsauta Find (Etsi).
  6. Etsi tulosluettelosta FieryPrinterDeleteUtility.zip ja napsauta Download (Lataa).
  7. Hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehdot napsauttamalla Accept (Hyväksy).
  8. Kaksoisnapsauta FieryPrinterDeleteUtility.exe-tiedostoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.