Näytössä näkyy väärä tulostinfontti

Useimmat PostScript-tulostimet sisältävät ainakin 13–35 PostScript-fonttia, jotka on asennettu pysyvästi tulostimen ROM-muistiin. Nämä fontit näkyvät yleensä sovelluksen fonttivalikoissa, jos käytössä on Adobe Type Manager (ATM) -ohjelma ja fontit ovat käytettävissä tulostamista varten.

Jos käytössä ei ole ATM-ohjelmaa, Windows näyttää tekstin korvaamalla PostScript-tulostinfontit.

Jos käytät apuohjelmaa fonttien lataamiseen tai fonttikasetteja esimerkiksi muiden tulostinfonttien asentamista varten, järjestelmässä ei välttämättä ole vastaavia PostScript-fontteja, jotka ATM voi näyttää.

Jotkin PostScript-fontit, kuten Helvetican, Timesin, Courierin ja Symbolin, Windows korvaa läheisesti vastaavilla fonteilla. Jotkin muut PostScript-fontit Windows saattaa korvata fontilla, joka ei ole läheisesti vastaava. Windows saattaa esimerkiksi korvata Palatinon Times New Romanilla. Huonoin yhteensopivuus on Zapf Dingbatsilla, jonka Windows korvaa Wingdingsillä.