Fiery Driver til Windows

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Ændring af forindstillinger for alle udskriftsjobs i Fiery Driver

Du kan ændre forindstillingen for alle udskriftsjobs.

1. Åbn fanen Fiery-udskrivning. (Se Åbn fanen Fiery-udskrivning.)
    Bemærk: Når du åbner fanen Fiery-udskrivning fra dialogboksen Udskriv i et program og vælger en forindstilling, anvendes forindstillingen kun i den aktuelle programsession.
  2. Vælg en anden forindstilling på listen Forindstillinger.