Esiasetuksen käyttäminen työn tulostamiseen Fiery Driver issa

Fiery-tulostus-välilehdellä näkyy, mitkä esiasetukset (jos niitä on) ovat käytettävissä kaikkia tulostustöitä varten Esiasetukset-luettelossa. Kun olet tulostanut työn käyttämällä esiasetusta, sama esiasetus pysyy käytössä, kunnes valitset toisen esiasetuksen.

Huomautus: Esiasetuksia ei voida jakaa eri Fiery Drivers -ohjaimien välillä.
  1. Avaa asiakirja ja napsauta Tiedosto > Tulosta tai Tiedosto > Tulostimen asetukset ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
  2. Napsauta painiketta, joka tuo näkyviin Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan.

Asiakirjan ominaisuudet -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

3. Napsauta Fiery-tulostus-välilehteä.
  4. Valitse Esiasetukset-luettelosta esiasetus.
    Huomautus: Kun työhön käytetään Paikallista esiasetusta, siitä tulee osa työtä mutta esiasetuksen nimi ei säily. Kun työhön käytetään Palvelimen esiasetusta, siitä tulee osa työtä ja Palvelimen esiasetuksen nimeä käytetään.
  5. Napsauta OK Asiakirjan ominaisuudet -ikkunassa.
Käyttöehdot