Fiery Driver voor macOS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Driver voor macOS

Met de Fiery Driver kunnen uw toepassingen communiceren met uw Fiery server en documenten afdrukken.

Fiery-functies, een plug-in voor de Fiery Driver voor macOS, laat toepassingen documenten afdrukken naar uw Fiery server.

Volg de onderstaande richtlijnen wanneer u Fiery-functies gebruikt:

  • Fiery-functies biedt standaardinstellingen voor de meeste toepassingen en printers. U kunt eenvoudig de instellingen wijzigen als u een nieuwe printeroptie installeert of andere instellingen wenst voor een specifieke functie.

  • Wanneer u een taak afdrukt, hebt u rechtstreeks toegang tot Fiery-functies vanuit het dialoogvenster Afdrukken in macOS.

  • Aan de hand van afdrukopties en de bijbehorende instellingen kunt u de speciale functies van de printer gebruiken. Met de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken kunt u bijvoorbeeld de afdrukstand van afgedrukte afbeeldingen opgeven.

  • Wanneer u afdrukt vanuit toepassingen met specifieke opties voor volledige afloop en schalen, raden wij u voor de meeste toepassingen aan de instellingen voor deze afdrukopties te definiëren in de Fiery Driver. Voor Adobe-toepassingen is het mogelijk dat de uitvoerschaling en de afgedrukte afbeelding worden gewijzigd als de opties voor volledige afloop en schalen zijn ingesteld in het dialoogvenster Afdrukken van deze toepassing en u deze niet hetzelfde instelt in de Fiery Driver.

Meer informatie over specifieke afdrukinstellingen en -opties voor de Fiery Driver vindt u in het onderdeel Afdrukken van de gebruikersdocumentatie.