Fiery Driver för Mac OS

Dölj eller visa navigeringFöregåendeNästaDelaSkriv utPDF

Fiery Driver för Mac OS

Fiery Driver gör att dina program kan kommunicera med Fiery-server och skriv ut dokument.

Fiery Features , en plug-in för Fiery Driver för Mac OS, låter program skriva ut dokument till din Fiery-server.

Tänk på följande när du använder Fiery Features:

  • Fiery-egenskaper har standardinställningar för de flesta program och skrivare. Du kan lätt ändra inställningarna om du installerar ett nytt skrivaralternativ eller vill ha andra inställningar för en specifik funktion.

  • När du skriver ut ett jobb når du Fiery Features direkt från dialogrutan Skriv ut i Mac OS.

  • Med utskriftsalternativ och deras inställningar kan du använda skrivarens specialfunktioner. Med utskriftsalternativet Dubbelsidig kan du till exempel ställa in orientering för bilder som skrivs ut.

  • När du skriver ut från program som har programspecifika alternativ för fullt utfall och skalning rekommenderar vi att du antingen definierar utskriftsalternativinställningarna i Fiery Driver för de flesta programmen. För Adobe-applikationer, om inställningarna för fullt utfall och skalning görs i dialogrutan Skriv ut i programmet och du inte anger dem i Fiery Driver för att matcha inställningarna i programmet kan det ändra skalningen och den utskrivna bilden.

Mer information om specifika utskriftsinställningar och -alternativ för Fiery Driver finns i Utskrift som är en del av användardokumentationen.

Villkor för användning