Fiery Driver for Mac OS

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Vesileimojen luominen, muokkaaminen ja poistaminen

Voit luoda, muokata ja poistaa vesileimoja. Voit määrittää vesileiman ominaisuudet.

Esikatseluruudussa näytetään sivun pienoiskuva, josta näkyy pääpiirteittäin vesileiman teksti, kulma ja sijainti keskikohtaan nähden.

Esikatselussa näkyy varsinainen teksti, mutta siinä ei näy eri fontteja. Esikatselu ei muutu jokaisen fontin valinnan myötä, ja siinä näkyvät vain käyttöjärjestelmän tukemat fontit, eivät Fiery-palvelin iin asennetut fontit.

1. Avaa Täydet ominaisuudet -valintaikkuna. (Katso Täydet ominaisuudet -valintataulun avaaminen Fiery-toiminnoissa.)
  2. Napsauta Leimaus-kuvaketta.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Luo oma vesileima napsauttamalla Uusi.

• Muokkaa vakiovesileimaa valitsemalla se avattavasta valikosta ja napsauttamalla Muokkaa.

• Poista vesileima luettelosta valitsemalla se avattavasta valikosta, napsauttamalla Poista ja sitten Kyllä.

4. Luo uusi tai muokkaa olemassa olevaa vesileimaa seuraavasti:
    • Määritä teksti, fontti ja koko. (Tekstin tyyli on osa fontin valintaa.)

• Määritä Kulma-alueella vesileiman kulma antamalla tekstin kierron kulma numeroina tai vetämällä vesileimaa sen nurkasta.

• Sijainti-alueella voit määrittää vesileiman sijainnin suhteessa sivun keskikohtaan. Voit keskittää vesileiman automaattisesti tai määrittää arvot vesileiman keskikohdan vaaka- ja pystysijainnille suhteessa sivun keskikohtaan. (Voit myös vetää vesileiman keskikohtaa.)

• Määritä vesileiman väri tai harmaan sävy.

Anna väritulostimia varten arvot Väri-alueelle. Anna Tummuus-alueelle arvot harmaan prosenttiosuudelle mustavalkotulostimia varten.

Käyttöehdot