Fiery Driver for Mac OS

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Mac OS:n Fiery Driver -tulostinohjaimen poistaminen

Mukautettu Mac OS Fiery Driver -tulostinohjain voidaan poistaa Fiery Software Uninstaller -apuohjelmalla.

Fiery Software Uninstaller -apuohjelman on oltava asennettuna Mac OS -asiakastietokoneeseen.
  1. Avaa Ohjelmat-kansio ja kaksoisosoita Fiery Software Uninstaller -symbolia.
  2. Osoita Printers (Tulostimet) -välilehteä, jos se ei ole valittuna.
  3. Valitse Installed Printers (Asennetut tulostimet) -luettelosta jokin tulostin.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse Remove Printer and Driver (Poista tulostin ja ohjain), jos haluat poistaa tulostimen sekä sen tulostinohjaintiedostot.

Jos haluat poistaa tulostimen ja siihen liittyvät tulostinohjaintiedostot, voit valita vain yhden tulostimen kerrallaan.

• Valitse Remove Printer (Poista tulostin), jos haluat vain poistaa tulostimen Installed PrintersInstalled Printers (Asennetut tulostimet) -luettelosta, mutta jättää tulostinohjaimen asennetuksi.

Tällä apuohjelmalla voidaan poistaa ainoastaan tulostimia, jotka eivät ole käytössä tai auki Dockissa.

Huomautus: Jos useampi kuin yksi tulostin käyttää tiettyä tulostinohjaintiedostoa, tulostinohjaimen poisto poistaa myös kaikki kyseistä tulostinohjainta käyttävät tulostimet.
  5. Kirjoittamalla salasanan valintaikkunaan ja valitsemalla OK vahvistat, että haluat poistaa tulostimen.
  6. Valitse Drivers (Ohjaimet) -välilehti, niin näet asennetut tulostinohjaimet.
  7. Sulje Fiery Software Uninstaller -valintaikkuna.
Käyttöehdot