Fiery Driver til Mac OS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Udskriv på en brugerdefineret papirstørrelse i Fiery-funktioner

Du kan udskrive et job med en brugerdefineret papirstørrelse.

1. Åbn dialogboksen Alle egenskaber. (Se Åbn dialogboksen Alle egenskaber i Fiery-funktioner.)
  2. Klik på ikonet Medie.
  3. Vælg den brugerdefinerede papirstørrelse i menuen Papirstørrelse.
  4. Vælg den papirbakke der indeholder den brugerdefinerede papirstørrelse til jobbet i menuen Papirkilde (eller Inputbakke).

Valget af papirbakke gælder kun for det aktuelle job.

5. Angiv de ønskede udskriftsindstillinger, og udskriv derefter dokumentet.
Betingelser for brug