Fiery Driver til Mac OS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Opret, rediger, dubler eller slet en tilpasset sidestørrelse i Sidelayout

Du kan oprette, redigere, dublere eller slette den tilpassede sidestørrelse i Sidelayout. Du kan definere størrelser og margener med brugerdefinerede sidestørrelser.

1. Vælg Arkiv > Sidelayout i programmet.
  2. Klik på Administrer specielle størrelser i menuen Papirstørrelse, og gør et af følgende:
    • For at oprette en ny tilpasset sidestørrelse skal du klikke på plustegnet, dobbeltklikke på Uden navn og indtaste et navn på den tilpassede sidestørrelse samt sidestørrelser og -margener.

• For at redigere sidestørrelser og -margener skal du vælge en tilpasset papirstørrelse på listen, redigere værdierne og derefter erstatte det eksisterende Brugerdefineret papirnavn ved at klikke på det.

• For at slette en tilpasset sidestørrelse, skal du vælge en tilpasset papirstørrelse på listen og klikke på minustegnet.

• For at dublere en tilpasset sidestørrelse skal du vælge en tilpasset sidestørrelse på listen, klikke på Dubler, dobbeltklikke på dublettens navn og derefter indtaste et nyt navn.

Betingelser for brug