Fiery Driver for Mac OS

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Bruke skrivebordsskriver til dra-og-slipp-utskrift (valgfritt)

Skrivebordsskriveren kan opprette et Fiery Server-ikon på skrivebordet ditt. Du kan skrive ut en fil til Fiery Server ved å dra filen til ikonet.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, og gjør én av følgende handlinger:
    • For Mac OS X v10.9 klikker du på Skrivere og skannere.
    • For Mac OS X v10.7 og v10.8 klikker du på Utskrift og skanning.
    • For Mac OS X v10.6 klikker du på Utskrift og faks.
  2. Dra en Fiery Server fra listen over skrivere til skrivebordet.
Vilkår for bruk