Fiery Command WorkStation

Fiery Essential Driver for macOS

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Slette en forhåndsinnstilling i Fiery Essential Driver

Du kan slette en forhåndsinnstilling i vinduet Behandle forhåndsinnstillinger i Fiery Essential Driver . Egendefinerte forhåndsinnstillinger kan slettes, men du kan ikke slette forhåndsinnstillinger fra fabrikken.

Merk: Hvis du vil slette en forhåndsinnstilling, må forhåndsinnstillingen være ubrukt.
  1. Åpne vinduet Fullstendige egenskaper. Se (Åpne vinduet Fullstendige egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Velg Behandle forhåndsinnstillinger på menyen i kategorien Forhåndsinnstillinger.
  3. Klikk på Slett-ikonet.
  4. Klikk på Lagre.