Skriva ut ett jobb med vattenstämpel

Vattenstämplar är specifika för en skrivare. Du kan ange att en vattenstämpel ska skrivas ut över den första sidan eller på alla sidor i ett dokument. Om du inte anger att vattenstämpeln ska skrivas ut endast på den första sidan, kommer alla sidor att få vattenstämpeln.

1. Öppna fliken Fiery Essential Driver, (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..
  2. Klicka på förinställningen Vattenstämpel på fliken Förinställningar.
  3. Välj önskad vattenstämpel.
  4. Välj önskade utskriftsinställningar och skriv sedan ut dokumentet.