Ta bort en förinställning i Fiery Essential Driver

Du kan ta bort en förinställning i fönstret Hantera förinställningar i Fiery Essential Driver. Anpassade förinställningar kan tas bort, men du kan inte ta bort fabriksförinställningar.

Obs: För att ta bort en förinställning måste förinställningen vara oanvänd.
  1. Öppna fliken Fiery Essential Driver. (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..)
  2. I fliken Förinställningar, välj Hantera förinställningar från menyn.
  3. Klicka på ikonen Ta bort.
  4. Klicka på Spara.