Exportera eller importera anpassade förinställningar i Fiery Essential Driver

Du kan exportera och importera lokala förinställningar med Fiery Essential Driver.

1. Öppna fliken Fiery Essential Driver. (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..)
  2. I fliken Förinställningar, välj Hantera förinställningar från menyn.
  3. Gör något av följande:
    • Klicka på ikonen Importera anpassade förinställningar om du vill importera en förinställning i Fiery Essential Driver .
    • Klicka på ikonen Exportera anpassade förinställningar om du vill exportera varje markerad förinställning till en enskild fil (till exempel PresetName.sav).
  4. Bläddra till en plats för att spara eller hämta filen Presets.xml.
  5. Bläddra till en plats för att spara eller hämta filen PresetName.sav.
  6. Klicka på Spara eller Öppna.