Avinstallera skrivardrivrutiner för Windows

Du kan använda Fiery Printer Delete Utility från Kommandotolken för att ta bort en skrivare och tillhörande skrivardrivrutin från Windows med hjälp av kommandoradsfunktioner.

Visual C++ Redistributable-paketet måste installeras på den dator där Fiery Printer Delete Utility körs.

1. Installera Fiery Printer Delete Utility med hjälp av WebTools.
    1. Starta din internet- eller intranät webbläsare och skriv in DNS-namnet eller IP-adressen till Fiery-servern.
    2. Utöka Programnedladdningar.
    3. Klicka på länken Skrivardrivrutiner under Windows fliken och installera genom att följa anvisningarna på skärmen.
    4. Gå till den lokala mappen dit skrivardrivrutinerna hämtades och dubbelklicka på mappen Fiery Printer Delete Utility.
    5. Dubbelklicka på setup.exe och följ anvisningarna på skärmen för att installera verktyget.
  2. Starta Kommandotolken som administratör på ditt Windows-system och gå till den sökväg där Fiery Printer Delete Utility är installerat. Det finns installerat i mappen \Program Files\Fiery\Applications3\PrinterDeleteUtility.
  3. Skriv in följande kommando: Start /wait Printer Delete Utility.exe [alternativ]

[alternativ] kan vara något av följande:

-rmPrints Tar bort alla skrivare
    -p \"\Printer1, Printer2\"\ Tar bort specifika skrivare. Skrivarnamnen måste vara separerade med kommatecken, och hela listan ska omges av \"\ \"\.
    -getInstalledPrinters Hämtar en lista av alla skrivare som använder Fiery Essential Drivers.