Avinstallera Windows Fiery Essential Driver

Windows Fiery Essential Driver kan avinstalleras med Fiery Printer Delete Utility.

1. Klicka på Starta > Alla program > Fiery > Printer Delete Utility. FönstretPrinter Delete Utility öppnas och visar alla Fiery Essential Drivers som finns på datorn.
  2. Gör något av följande:
    • Om du vill ta bort en skrivare markerar du kryssrutan bredvid skrivarnamnet och klickar på Delete the Selected Printers (Radera valda skrivare).
    • Om du vill radera alla installerade skrivardrivrutiner markerar du kryssrutan Delete all Printer Drivers (Radera alla skrivardrivrutiner) och klickar på OK.
  3. Klicka på Exit (Avsluta) när du har tagit bort skrivardrivrutinerna.