Ändra alternativ som installerats på en skrivare med Fiery Essential Driver

Du måste använda Fiery Essential Driver för att redigera de installerade alternativen på skrivaren.

Obs: Du måste manuellt stänga av Två-vägs kommunikation (avmarkera kryssrutan) för att konfigurera installerade alternativ.
Obs: Funktionen Kontroll av användarkonto (User Account Control, UAC) är tillgänglig på datorer med de Windows-operativsystem som stöds av Fiery-servern. Du måste logga in med administratörsbehörighet för att lägga till eller ändra de installerbara alternativen efter att skrivardrivrutinen har installerats.
  1. Öppna mappen som visar installerade skrivare. (Se Öppna listan som visar installerade skrivare.)
  2. För Windows-datorer med kontroll av användarkonto, högerklicka på Fiery-serverikonen, välj Kör som administratör och välj sedan Skrivaregenskaper eller Egenskaper.

Fönstret Kontroll av användarkonto öppnas.

Välj Användare med administratörsbehörighet, ange lösenordet och klicka sedan på OK.

3. Högerklicka på önskad skrivarikon och klicka sedan på Skrivaregenskaper eller Egenskaper.
  4. Klicka på fliken Tillbehör (eller Konfiguration, eller Installerbara alternativ) för att verifiera att alternativet du vill använda verkligen finns.
  5. Om du vill hämta installerade alternativ från skrivaren väljer du Tvåvägskommunikation och anger IP-adress eller DNS-namn för den Fiery-server som är ansluten till skrivaren och klickar sedan på Uppdatera.
  6. För att konfigurera installerade alternativ manuellt väljer du ett alternativ i listan Tillgängliga alternativ och klickar sedan på Lägg till. För att återställa standardinställningarna för installerade alternativ klickar du på Standardvärden.
    Obs: Kontrollera att skrivaren har alternativet installerat.
  7. Om du vill uppdatera de installerade alternativen på drivrutinen automatiskt varje gång den öppnas väljer du Uppdatera Fiery Driver vid öppnande.

Då undviks konflikter mellan valda inställningar när ett eller fler installerade alternativ ändras eller blir otillgängliga.

8. Om du vill få e-postmeddelande om fel som inträffat under utskrift väljer du Aktivera meddelande via e-post och skriver in e-postadressen som ska ta emot meddelandet.

Aktivera avisering via e-post visas bara om e-posttjänsten har aktiverats vid inställningen av Fiery-servern. (Mer information finns i Configuration and Setup, som finns i användardokumentationen.)

9. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

Du måste klicka på OK för att skrivardrivrutinen ska återspegla rätt installerbara alternativ.

Obs: Installerbara alternativ återspeglas inte på rätt sätt om du stänger fönstret genom att klicka på ikonen Avbryt eller på Stäng.