Fiery Printer Delete Utility

Fiery Printer Delete Utility kan installeras och användas lokalt för avinstallation av Fiery Essential Drivers från en Windows-klientdator. Du behöver inte ansluta till Fiery-servern innan du använder programvaran.

Printer Delete Utility måste vara installerat på Windows-klientdatorn för att ta bort skrivardrivrutiner.

Fiery Printer Delete Utility kan hämtas från webbplatsen för Fiery.

1. Gå till hämtningscentret.
  2. Du måste registrera dig innan du kan hämta systemprogramuppdateringen och dokumentationen. Klicka på Skicka för att skicka din registreringsinformation.
  3. Klicka på fliken Application Software and Tools i nedladdningscentret.
  4. Välj Fiery Driver i listan Välj program, välj sedan Fiery Printer Delete Utility i listan Välj version, och klicka på Hitta.
  5. Leta upp FieryPrinterDeleteUtility.zip i listan och klicka på Hämta.
  6. Klicka på Godkänn för att godkänna alla villkor i licensavtalet.
  7. Dubbelklicka på FieryPrinterDeleteUtility.exe och följ anvisningarna på skärmen.