Inställningar för att skriva till en PostScript-fil

Du kan ställa in Fiery Driver till att skapa PostScript-filer. Det är användbart om programmet inte kan skriva ut PostScript-filer.

1. Öppna mappen som visar installerade skrivare. (Se Öppna listan som visar installerade skrivare.)
  2. Högerklicka på ikonen för skrivaren som du vill använda och klicka på Egenskaper för skrivare eller Egenskaper.
  3. Klicka på fliken Portar.
  4. Under listan med portar väljer du FILE.
  5. Justera eventuella utskriftsalternativ och utskriftskontroller innan du skriver till en fil.