Een voorkeuze gebruiken om een taak af te drukken in Fiery Essential Driver

Op het tabblad Voorkeuzen wordt aangegeven welke voorkeuzen, indien aanwezig, beschikbaar zijn voor alle afdruktaken. Nadat u een taak met een voorkeuze hebt afgedrukt, wordt dezelfde voorkeuze gebruikt totdat u een andere voorkeuze selecteert.

Opmerking: U kunt geen voorkeuzen delen tussen verschillende Fiery Essential Drivers.
  1. Open een document en klik op Bestand > Afdrukken of Bestand > Afdrukinstellingen en selecteer vervolgens de Fiery-server als uw printer.
  2. Klik op de knop die het venster Documenteigenschappen weergeeft.

De procedure voor het openen van het venster Documenteigenschappen hangt af van de gebruikte toepassing.

3. Selecteer een voorkeuze in het tabblad Voorkeuzen.
    Opmerking: U kunt een fabrieksvoorkeuze of een aangepaste voorkeuze selecteren. Er moet een aangepaste voorkeuze worden gemaakt voordat deze wordt weergegeven in het tabblad Voorkeuzen.
  4. Klik op OK in het venster Documenteigenschappen.