Fiery Command WorkStation

Fiery Essential Driver voor Windows

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Essential Driver voor Windows

Met Fiery Essential Driver kunnen uw toepassingen communiceren met uw Fiery-server en documenten afdrukken.

Let op het volgende wanneer u Fiery Essential Driver gebruikt:

  • Fiery Essential Driver heeft standaardvoorkeuzen voor de meeste toepassingen en printers. U kunt eenvoudig een voorkeuze wijzigen als u een nieuwe printeroptie installeert of een specifieke functie wilt instellen.

  • Aan de hand van afdrukopties en de bijbehorende instellingen kunt u de speciale functies van de printer gebruiken.

  • Sommige afdrukopties (documenteigenschappen) van Fiery Essential Driver zijn ook beschikbaar vanuit uw toepassingen wanneer u een taak afdrukt.

  • Over het algemeen worden bij het wijzigen van de Fiery Essential Driver-afdrukopties via het venster Instellingen of de map Apparaten en printers de algemene instellingen gewijzigd die van toepassing zijn op alle taken die met de geselecteerde printer worden afgedrukt. Mogelijk moet u dezelfde instellingen ook vanuit de toepassing selecteren, omdat toepassingsspecifieke instellingen de algemene instellingen kunnen overschrijven. Afdrukinstellingen die in de toepassing zijn geselecteerd, zijn doorgaans van kracht voor de huidige sessie, zolang u de toepassing open hebt staan.

    Wanneer u afdrukt vanuit toepassingen met specifieke opties voor volledige afloop en schalen, raden wij u voor de meeste toepassingen aan de instellingen voor deze afdrukopties te definiëren in de Fiery Essential Driver. Voor Adobe-toepassingen is het mogelijk dat de uitvoerschaling en de afgedrukte afbeelding worden gewijzigd als de opties voor volledige afloop en schalen zijn ingesteld in het venster Afdrukken van deze toepassing en u deze niet hetzelfde instelt in de Fiery Essential Driver.

Neem contact op met de printerbeheerder voor informatie over specifieke afdrukinstellingen en afdrukopties van Fiery Essential Driver.