Een Fiery Essential Driver verwijderen in Windows

De Fiery Essential Driver kan in Windows worden verwijderd met het hulpprogramma Fiery Printer Delete Utility.

1. Klik op Start > Alle programma's > Fiery > Printer Delete Utility. Het venster Printer Delete Utility wordt geopend en toont alle Fiery Essential Drivers die op de computer worden gevonden.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • U kunt een printer verwijderen door het selectievakje naast de printernaam in te schakelen en op Geselecteerde printers verwijderen te klikken.
    • Als u alle geïnstalleerde printerstuurprogramma’s wilt verwijderen, schakelt u het selectievakje Alle printerstuurprogramma’s verwijderen in en klikt u op OK.
  3. Wanneer u klaar bent met het verwijderen van printer drivers, klikt u op Afsluiten.