Fiery Command WorkStation

Fiery Essential Driver Windowsille

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Essential Driver Windowsille

Fiery Essential Driver -ohjaimen avulla sovelluksesi voivat siirtää tietoja Fiery server -palvelimen kanssa ja tulostaa asiakirjoja.

Noudata seuraavia ohjeita käyttäessäsi Fiery Essential Driver -ohjainta:

  • Fiery Essential Driver sisältää oletusasetuksia useimmille sovelluksille ja tulostimille. Voit muuttaa esiasetuksia helposti, jos asennat uuden tulostinvaihtoehdon tai haluat määrittää jonkin tietyn ominaisuuden.

  • Tulostusvaihtoehdoilla ja -asetuksilla voit ottaa käyttöön tulostimesi erityisominaisuuksia.

  • Jotkin Fiery Essential Driver -tulostusvaihtoehdot (asiakirjan ominaisuudet) ovat käytettävissä myös sovelluksissasi tulostaessasi työtä.

  • Tavallisesti Fiery Essential Driver-tulostusvaihtoehtojen muuttaminen Asetukset-ikkunassa tai Laitteet ja tulostimet -kansiossa muuttaa yleisiä asetuksia, jotka koskevat kaikkia valitulla tulostimella tulostettuja töitä. Tällöin samat asetukset täytyy ehkä valita sovelluksessa, koska sovelluskohtaiset asetukset saattavat kumota yleiset asetukset. Sovelluksessa valitut tulostusasetukset ovat yleensä käytössä nykyisessä istunnossa sovelluksen ollessa avoinna.

    Kun tulostat sovelluksista, joissa on sovelluskohtaisia leikkausvara- ja skaalausasetuksia, suosittelemme määrittämään nämä tulostusvaihtoehtojen asetukset Fiery Essential Driver -ohjaimesta useimmille sovelluksille. Jos leikkausvara- ja skaalausasetukset on määritetty Adobe-sovelluksen Tulosta-valintaikkunassa, mutta et määritä niitä Fiery Essential Driver -ohjaimessa sovelluksen asetusten mukaisiksi, tulosteen skaalaus ja tulostettu kuva saattavat muuttua.

Lisätietoja tietyistä Fiery Essential Driver-tulostusasetuksista ja tulostusasetuksista saa tulostimen järjestelmänvalvojalta.