Fiery Command WorkStation

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fabrieksinstellingen van Substraatcatalogus herstellen

Beheerders kunnen de Substraatcatalogus terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Alle toegevoegde of bewerkte catalogusingangen gaan verloren wanneer u de fabrieksinstellingen van de Substraatcatalogus herstelt. Als u uw aangepaste ingangen wilt opslaan, moet u de bestaande catalogus eerst exporteren voordat u deze terugzet naar de fabrieksinstellingen.

  1. Klik in het venster Substraatcatalogus op de werkbalk op Fabrieksinstellingen herstellen.
    Opmerking: Als het pictogram Fabrieksinstellingen herstellen is verborgen in de weergave van de werkbalk Substraatcatalogus, vergroot u het venster Substraatcatalogus of klikt u op het pictogram Meer (drie verticale stippen) en klikt u vervolgens op Fabrieksinstellingen herstellen.
  2. Klik op Ja in het waarschuwingsbericht.