U kunt terugkeren naar een voormalige toestand van het Fiery-systeem door een eerder gemaakte back-up terug te zetten.
Opmerking: Met een back-up worden bestaande kalibraties en profielen verwijderd en vervangen door de bestanden van het back-upbestand. Taken worden niet teruggezet vanuit het back-upbestand.
- In Server Manager: klik op Server, Reservekopie maken en terugzetten en vervolgens op Terugzetten.
- Selecteer een reservekopiebestand in de lijst.
Standaard bevat de lijst reservekopiebestanden die op het bureaublad zijn opgeslagen. Als het reservekopiebestand elders is opgeslagen, klikt u op Kiezen en bladert u naar die locatie.
-
(Optioneel) Selecteer Server-id herstellen om de server-id in de back-up te herstellen.
Als u de oorspronkelijke server-id herstelt, blijft de Fiery ColorGuard geschiedenis behouden van de Fiery XF-server die is gebruikt om de back-up te maken. Dit is handig wanneer u een Fiery XF-server migreert naar nieuwe hardware.
- Klik op Terugzetten.
-
Start de Fiery-server opnieuw.