Beveiligingsgebeurtenissen verzamelen

Om u te helpen met nalevingsvereisten in uw organisatie, verzamelt de Fiery server beveiligingsgerelateerde gebeurtenissen die zijn opgeslagen in het beveiligingscontrolelogboek.

Logboeken hebben een indeling die wordt ondersteund door veelgebruikte oplossingen voor SIEM-logboekverzameling en -analyse.

De gebeurtenissen hebben de JSON-indeling. U kunt gebeurtenissen lezen zonder tussenkomst van Fiery, LLC.

1. Kies Beveiliging > Beveiligingscontrolelogboek in Configure.
  2. Selecteer Beveiligingscontrolelogboek inschakelen.
  3. Klik op Downloaden om de verzamelde gebeurtenissen te bekijken. Het logboek is beschikbaar als ZIP-bestand.
  4. Pak fieryauditlog.evtx uit en open het in Windows Event Viewer
Beveiligingsgebeurtenissen worden bewaard op basis van de opslagcapaciteit van de toegewezen schijf. Wanneer het logboekformaat de maximale opslaglimiet (400 MB) bereikt, worden oudere gebeurtenissen automatisch verwijderd.