Gebruikersaccounts toevoegen in Configure (WebTool)

Na de SSO-configuratie kan de beheerder gebruikers met specifieke gebruikersrechten toevoegen aan groepen.

1. Meld u aan en ga naar Configure > Gebruikersaccounts > Gebruikers toewijzen > Toevoegen vanuit Azure AD.
  2. Klik in het venster Gebruikers toewijzen op Aanmelden. Als u al een actieve Azure-sessie hebt, haalt WebTools de lijst met gebruikers op vanuit Azure. Zo niet, dan wordt u gevraagd om de inloggegevens van Azure in te voeren.
  3. Selecteer de gebruikersnaam die u wilt toevoegen en klik op de pijl naar rechts.