Kan geen verbinding met de Fiery server maken met Command WorkStation of hulpprogramma’s

Als u geen verbinding kunt maken met de Fiery server met Command WorkStation of de hulpprogramma's, controleert u de netwerkverbinding en controleert u of de gebruikers het juiste IP-adres of de juiste DNS-naam invoeren.

• Een externe computer die de hulpprogramma’s of WebTools gebruikt, kan storend werken door statusinformatie op te vragen. Sluit indien mogelijk de externe toepassing en probeer opnieuw verbinding te maken.

• Start de Command WorkStation-software opnieuw en probeer opnieuw verbinding te maken.

• Start de Fiery server opnieuw op.

Controleer de configuratie-instellingen op de Fiery server. Als u geen verbinding met Command WorkStation kunt maken, gebruikt u WebTools Configure.

• In Configure > Fiery-server controleert u de instelling voor Servernaam.
  • In Configure > Netwerk controleert u het IP-adres en andere netwerkinstellingen.
  • Controleer op de clientcomputer of de vereiste netwerkprotocollen zijn geladen.