API-machtiging verlenen

Nadat de toepassing is geregistreerd, moet u de API toestemming geven voor de toepassing om de informatie van Azure AD te lezen.
  1. Meld u aan bij het Azure-account en navigeer naar Beheer > API-machtigingen > Machtiging toevoegen.
  2. Selecteer op de pagina API-machtigingen aanvragen Microsoft Graph > Gedelegeerde machtigingen.
  3. Typ in de zoekbalk "directory" en selecteer het selectievakje Directory.Read.All.
  4. Klik op Machtigingen toevoegen. Dit verzoek moet door de beheerder worden ingewilligd.