Webservices en IPP-afdrukken configureren

Als u Webservices inschakelt, kunnen de gebruikers WebTools gebruiken.

TCP/IP moet zijn ingeschakeld op de Fiery server en op computers van gebruikers. Op elke computer moet bovendien een webbrowser met Java geïnstalleerd zijn en elke computer moet een geldig IP-adres en DNS-hostnaam hebben.

Na het inschakelen van Webservices kunt u Internet Printing Protocol (IPP) inschakelen. Niet alle modellen van de Fiery server bieden ondersteuning voor IPP-afdrukken.

Raadpleeg Configuratie en instellingen voor informatie over browser- en computervereisten. Raadpleeg Afdrukken voor meer informatie over het instellen van gebruikerscomputers om IPP-afdrukken te gebruiken. Deze documenten maken deel uit van het pakket met gebruikersdocumentatie.

1. Klik in Configure op Taakverzending en selecteer IPP.
  2. Sla de wijzigingen op.