Printer niet gevonden

Als een printer niet kan worden gevonden in het netwerk, is de oorzaak meestal dat de naam en/of het IP-adres van de Fiery server een conflict veroorzaakt of ontbreekt.

Op de Fiery server:
  • Zorg dat de hostnaam (DNS-naam) is ingevoerd onder Configure > Fiery-server > Servernaam. Raadpleeg Fiery Command WorkStation Help voor meer informatie.
Op elke Windows- of Mac-clientcomputer:
  • Ping de Fiery server op de clientcomputer en voer de standaard probleemoplossing uit bij eventuele verbindingsproblemen.
  • Als het probleem niet via de standaard probleemoplossing kan worden opgelost, kunt u de hostnaam (DNS-naam) van de Fiery server in het hosts-bestand opgeven.
    Opmerking: Wanneer u de hostnaam op de clientcomputer opgeeft, moet deze telkens worden bijgewerkt als de naam verandert.
  • Als u wilt toestaan dat Command WorkStation en andere hulpprogramma's van Command WorkStation op de clientcomputer verbinding maken met de Fiery server, moet het IP-adres of de DNS-naam van de Fiery server in de serverlijst worden geconfigureerd. Raadpleeg Hulpprogramma’s voor meer informatie.