SNMP configureren

Als u SNMP inschakelt, is toegang op afstand tot Configure en andere functies van de Fiery server mogelijk.

1. Kies Netwerk > SNMP in Configure.
  2. Selecteer SNMP inschakelen.
  3. Als u de oorspronkelijke SNMP-instellingen van de Fiery server wilt terugzetten, klikt u op de knop Terugzetten.
    Opmerking: Als de SNMP-instellingen gewijzigd zijn sinds u de SNMP-pagina hebt geladen, moet u op Terugzetten klikken voordat u wijzigingen aanbrengt.
  4. Kies in de lijst Beveiligingsniveau een van de volgende opties:
    • Minimaal: komt overeen met de functies van SNMP versie 1.

• Gemiddeld: biedt een hogere beveiliging voor SNMP versie 3.

• Maximaal: het hoogste beveiligingsniveau voor SNMP versie 3.

5. Typ de namen voor Read Community en Write Community.
  6. Om een gebruikersnaam op te geven die geen authenticatie of versleuteling met de SNMP-server nodig heeft, typt u de naam in het veld Onbeveiligde gebruikersnaam.
  7. Om een gebruikersnaam op te geven die authenticatie of versleuteling met de SNMP-server nodig heeft, typt u de naam in het veld Beveiligde gebruikersnaam en geeft u de volgende informatie op:
    • Type gebruikersauthenticatie

• Wachtwoord gebruikersauthenticatie: het wachtwoord voor het lezen van MIB-waarden gebaseerd op de beveiligde gebruikersnaam

• Type gebruikersprivacy: type versleuteling (DES of Geen)

• Wachtwoord gebruikersprivacy

8. Sla de wijzigingen op.