SSO beschikbaar stellen als inlogmethode

U kunt SSO-gebruikers toestaan zich aan te melden bij Command WorkStation en WebTools

Als u de authenticatieberichten in een andere taal wilt bekijken, wijzigt u de taal van uw browser.
  1. Selecteer SSO inschakelen in Configure > Netwerk > Eenmalig inloggen (SSO).
  2. Kopieer deze informatie uit het Azure-account en plak deze in het venster Eenmalig inloggen
    • OpenID Connect-metadata-document
    • Directory-id (Tenant)
    • Toepassings-id (Client)

De directory-id (tenant) en de toepassings-id (client) zijn beschikbaar in het overzichtsgedeelte van de geregistreerde app. De URL van het openID Connect-metadata-document is zichtbaar wanneer u in hetzelfde gedeelte op Eindpunten klikt.

3. Kopieer de Omleidings-URL en voeg deze toe in het authenticatiegedeelte van de geregistreerde app in Azure.

De Omleidings-URL is vooraf gegenereerd en bevat de naam van de Fiery server. Als de hostnaam verandert, moet u de Fiery server opnieuw opstarten en de nieuwe Omleidings-URL toevoegen in het authenticatiegedeelte van de geregistreerde app in Azure.

De Fiery server kan niet dezelfde hostnaam hebben als een andere Fiery server in hetzelfde intranet.

4. Klik op Opslaan.
  5. Klik op Valideren om de details te valideren. De pop-upblokkering in uw webbrowser moet zijn uitgeschakeld.
  6. Klik op Geavanceerd op de waarschuwingspagina en klik op Risico accepteren en doorgaan.

Afhankelijk van de webbrowser, kunnen de namen van de opties verschillen.

Als de details juist zijn, zal de validatie binnen 180 seconden worden voltooid. Als de validatie een timeout heeft, start de authenticatieprocedure dan opnieuw.